🌿 Puhutaan KANNABIKSESTA🌿 #CBD #luonnonlääke



Kaupallisessa yhteistyössä @Naturecan www.naturecan.fi Koodilla IRENE20 saat -20% kaikista Naturecanin tuotteista.

20 Comments

  1. Minkä takia käytät cbd:tä päivitttäin? Jos auttavat kipuihin jne ja sulla ei niitä ole. Eikö paras ois olla ilman mitään ”ylimääräistä”?

  2. Onko jotain vinkkejä kun (mun kaveri tietysti) ei tiedä mistä ihmeestä se voisi tiettyä kasvia saada koska se ei tunne ketään ja sitä harmittaa se asia ihan kamalasti

  3. Kuinka pitkään koodi voimassa? Ens vkn perjantaina palkkapv, vois kyllä tilata testiin tuoltakin, jos sillo viel voimassa! Käyttänyt säännöllisesti monta vuotta CBDtä mut tuolta en oo vielä tilannut koskaan!🥰

  4. Valitettavasti suomessa kun on tämöinen että valtiota ulkoiluttaa pnakki ja lääkeyhtiöt niin kannabis ei ikinä tule lailiseksi suomeen sillä ne pelkkää että lääkeitä aletaan korvaamaan lailisella kannabiksella. Näitä voisi olla esim nukahtamis, särky sekä erinäiset piristävät lääkeaineet. Pelkästään näiden kolmen liikearvo on arviolta 3-10 miljardia vuodessa, jonka takia he eivät halua kannabista laillistettavaksi.Sitten on muut erinäiset tahot jotka myöskin eivät pysty hyötymään tästä esim alko sillä suomella ei ole monopoliasemaa tämöiselle aineelle koskaan ollutkaan ja sellaisen luominen tyhjästä vaatisi kartelin johon moni ei varmaan halua ryhtyä.

  5. Hyvää 420-päivää! Täällä Kanadassa on nykyään niin paljon kannabiskauppoja, että niitä alkaa mennä konkurssiin kun joka kulmalta löytyy pari.

  6. Kannabis on päihde toisille, toisille lääke, eiköstä juu.
    Hyvää 420 -päivää, so high 💯😎✌️
    Virosta saa kevyt kannabista, eli CBD-dänkkiä laillisesti.
    Suomen pitäs tehä sama homma.
    Auttais kroonisiinnkipuihin kipupotilaille, ja vähemmän addiktoivaa kuin vahvat opioidit joihin jää 1000x varmemmin koukkuun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*